Siden Karen-Elisabeth sammen med familien vandt DR’s ‘Maddysten’ i 2019, har hun med stor succes delt sine opskrifter på sin blog og i sit online magasin. Læs her, hvad den 24-årige opskriftudvikler elsker mest ved sensommerens måltider, og få hendes opskrift på en nem pastaret og en forfriskende mocktail.
Det går ikke stille for sig hos 24-årige Karen-Elisabeth Gadtoft, der dagligt deler ud af sin glæde for mad på sin Instagram @gadtoft. Men det er langt fra det eneste, den unge opskriftudvikler beskæftiger sig med.
“Siden jeg sammen med min familie vandt ‘Maddysten’, har jeg beskæftiget mig med mad i alle former – jeg har startet et digitalt, gratis magasin kaldet Gadtoft & Visholm, jeg deler ud af opskrifter på min egen hjemmeside, og så udvikler jeg opskrifter for Hanegal. Så jeg har gang i en hel del, men jeg elsker, når der sker noget. Jo mere jeg har at se til, jo mere energi får jeg.”
Maden er stort set altid i centrum for Karen-Elisabeth, for helt siden hun var lille, har hun og familien delt en stor passion for madlavning.
“Mad betyder enormt meget for mig. Når jeg spiser frokost, tænker jeg over, hvad jeg skal spise til aften. Vi har altid elsket at lave mad i hele min familie, og både min bror, min søster og jeg har været draget af at være en del af det i køkkenet, fra vi var helt små. Mit favoritfag i folkeskolen var hjemkunstskab, for jeg har altid holdt af at lave mad og vil altid elske det.”