Enchiladas med svinekød og majs – en cremet variant af tacos

En variation af de fortrukne tacos. Det cremet fyld af svinekød og majs er rullet i bløde tortillas, som giver en lækker enchiladas.

  1. Tænd ovnen på 250 grader.
  2. Skær kødet i strimler, og steg det på en pande i i smør til de er gyldne. Rør taco krydderi i og tilsæt de flåede tomater og vand. Lad det simre i 3-4 minutter.
  3. Hæld vandet fra majsene og tilsæt dem til blandingen.
  4. Bland creme fraiche med 50 g revet ost og tilsæt salt. Bland resten af osten med ristede løg.
  5. Fordel kødet i tortilla brødet og rul dem. Læg dem herefter på en bageplade.
  6. Kom creme fraiche på rullerne og drys derefter ost og løgblandingen henover.
  7. Rullerne bages i ovnen i 10-15 minutter, indtil osten er smeltet og har en gylden farve.
  8. Serveres med en salat til.

Måltid for 4 personer

500 g Hakket svinekød 10%
340 g Tortillas
1 dl Ristede løg
1 knivsp. Køkkensalt
100 g Ost, revet
2 dl Creme fraiche 9%
340 g Majs, dåse
1 dl Vand, koldt
400 g Tomat, flåede
40 g Mexicansk krydderimix
1 spk. Smør, usaltet 

Tilbehør
150 g Blandet salat