Pulled pork til burgere og tacos

Pulled pork kræver tid. Til gengæld vil du med denne opskrift opleve enorm velsmag, som gør det tiden værd.

Sådan gør du:

  1. Stik i kødet med en gaffel, så krydderierne kan trække ind i kødet.
  2. Hak og skræl hvidløget.
  3. Bland paprika, brun farin, spidskommen, salt og cayennepeber, og gnid det ind i kødet.
  4. Kom det i et ildfast fad og dæk det til med folie. Stil det i køleskabet i 12 timer.
  5. Sæt ovnen på 125°
  6. Fjern folien fra kødet, og stil det i ovnen i 8 timer.

 

Måltid for 6 personer

Ingredienser:

1 1/2 kg Svinemørbrad
1 spk. Spidskommen, knust 
1 spk. Havsalt
1 1/2 spk. Rød peberfrugt
1 spk. Brun farin 
1 1/2 tsk Cayennepeber
5 fed Hvidløg

Sådan laver du sauce:

  1. Bland alle ingredienserne sammen til saucen i en gryde og lad det koge i 3 min. Lad derefter saucen køle af.
  2. Pensl kødet 3-4 gange med saucen, når der er 1 time tilbage.
  3. Tag kødet ud, og riv kødet i strimler med en gaffel.

Ingredienser:

2 knivsp. Peber, friskkværnet

1/2 dl Brun farin
1/2 tsk Tabasco sovs
1/2 dl Æblecidereddike
2 dl Tomatketchup
1 spk. Worchestersovs
1/2 tsk Køkkensalt