Børnevenlige bananpandekager
Selvom min datter er lille, så skal der serveres en del mad henover dagen. Sådan nogle små størrelser skal jo helst have såvel flere hovedmåltider som mellemmåltider – ligesom vi andre. Nogle gange kan det dog være svært at finde på noget lækkert, nemt og relativt sundt.
Et helt stort hit herhjemme både hos store og små, er bananpandekager! Faktisk spiser jeg ikke selv banan, men bananpandekager, dém kan jeg godt lide. Jeg har tidligere lavet bananpandekager, som er mislykkedes. Heldigvis fortalte min søster mig, hvordan hun lavede sine dejlige pandekager, og nu vil jeg indvie jer i hemmeligheden. Er I klar? Her kommer en lækker opskrift!
Psssst! Ingredienserne til pandekagerne finder I i den store føtex på plan 1 i FRB.C. Hvis I vil have lidt pænt service at servere på, eller mangler en håndmixer, en stegepande eller andet til formålet, så tilbyder både Bahne, Inspiration og Imerco et stort udvalg. Der er ingen undskyldning for ikke at bikse disse små, savlfremkaldende banditter frem 😉
Og hey! Så er de altså også gode at have med på farten, hvis nu barnevognen skal luftes en tur i centret, så har mor ro til at kigge på nye efterårsvarer, mens mini nyder en hjemmelavet pandekage.
Til pandekagerne på det færdige billede, er der brugt tredobbelt portion.
Ingredienser til bananpandekager
1 banan – det gør ikke noget de er lidt brune på skrællen, det gør dem bare mere modne og søde
2 æg
1 håndfuld havregryn
Et par twist vanille eller lidt vanillestang
Kokosolie til at stege i
Fremgangsmåde
Mos bananerne godt med en gaffel.
Bland de øvrige ingredienser i og rør rundt med en håndmixer. (eller en gaffel og håndkræfter)
Steg på en varm pande med kokosolie – det går lynhurtigt, så gå ikke fra panden.
Voila! Så er der serveret – velbekomme 🙂