Åbningstider i dag I dag →

Danish (Denmark)

Danish (Denmark)

English (United Kingdom)

Søg

PLUS+ tilmelding

Der er desværre sket en fejl i oprettelsen. Prøv igen

Tillykke! Du er nu oprettet som PLUS+ medlem

Vilkår og betingelser for PLUS+

Rediger Min Bruger

Der er desværre sket en fejl ved opdateringen af profilen. Prøv igen

Afmeld

Anmod om arkiv

Gør følgende for at få tilsendt dit arkiv Før vi kan sende dig det fulde arkiv med den data, der er opbevaret på dig, har vi brug for at du bekræfter, at det er dig, der har efterspurgt arkivet. Derfor er der sendt et link til den email, som du har oprettet dig med. Når du modtager emailen er der er link, som henter din data. Dette link er aktivt i 24 timer og kan kun bruges 1 gang. For at bestille arkiv, tryk OK.

Skift Email

Bekræft afmelding

Skift email

Din e-mail adresse i PLUS+ er nu ændret

Der skete en fejl, prøv igen senere

Forside

Butikker

Spisesteder

Det sker

Nyheder & Tilbud

Inspiration

Om PLUS+

Information

Praktisk info

Åbningstider

Parkering

Gavekort

Turistguide

Om Frederiksberg Centret

Find os

Job

Kontakt

Solsikkesnoren

Vidste du?

  • Forside
  • Butikker
  • Spisesteder
  • Det sker
  • Nyheder & Tilbud
  • Inspiration
  • Om PLUS+
  • Information
    • Praktisk info
    • Åbningstider
    • Parkering
    • Gavekort
    • Turistguide
    • Om Frederiksberg Centret
    • Find os
    • Job
    • Kontakt
    • Solsikkesnoren
    • Vidste du?

OPSKRIFT PÅ PERLEHØNE “POT AU FEU”

MED ROSENKÅL, KARTOFLER OG PERSILLE (4 personer):

Pot au Feu

  • 1 perlehøne
  • 1,5 tsk. fint salt
  • 2 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 0,5 kg rodfrugter (gulerødder, selleri, persillerødder)
  • 0,5 bundt timian
  • Persillestilke
  • 2 liter lys kyllingebouillon
  • 800 g mellemstore kartofler
  • 500 g lilla og grønne rosenkål

Tilbehør

  • 4 hvedebrød
  • 2 fed hvidløg
  • 1,5 dl god mayonnaise
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1/4 bundt bredbladet persille

Desuden

  • Olivenolie
  • Havsalt
  • Friskkværnet peber

DAGEN FØR

Drys hønen med salt indvendigt og udvendigt, dæk den til, og sæt den i køleskabet til dagen efter.

DAGEN EFTER

Tænd ovnen på 130°. Begynd med at flå skindet af perlehønen, skær det i mindre stykker, og bred dem ud på en bageplade med bagepapir. Sæt pladen i den varme ovn i 30-40 min., til skindet er helt sprødt og knasende.

Pil løg og hvidløg, og skræl alle rodfrugterne. Skær det hele i grove stykker, og kom det i en stor gryde sammen med hønen, timiankviste, persillestilke, og bouillon. Kog op, og skum af undervejs. Lad hønen koge i en god times tid – pas på, den ikke får for meget. Tag hønen op, og hold den varm under alufolie.

Sigt suppen over i en ren gryde, og kog den ind til 1-1,5 liter. Smag til med salt. Skræl kartoflerne, og skær dem i grove tern. Skyl rosenkålene fri for jord, du behøver ikke at pille de yderste blade af, som man oftest gør. Del dem i kvarte. 

Kog kartoflerne i suppen i 9-10 min. og rosenkålen i ca. 5-7 min., til de er lige nøjagtigt møre. Tag lidt af kartoflerne op af suppen. Køl dem hurtigt ned, og mos dem med mayonnaisen sammen med revet hvidløg, citronsaft, salt og peber. 

Pluk hvedebrødet i rustikke stykker, og rist brødet sprødt på en pande med olivenolie. Krydr med salt.

VED SERVERING

Hak persillen groft. Skær kødet af perlehønen – del den i bryst og lår. Kom perlehønestykkerne tilbage i suppen, og lad dem få varmen. Spis suppen med det sprøde brød, knas af kyllingeskind, hvidløgsmayo og masser af persille.

 

 

 


Bliv endnu mere inspireret

Sådan skaber du en grøn oase i dit hjem med hængeplanter

Sådan skaber du en grøn oase i dit hjem med hængeplanter

Grønne hængeplanter er små kunstværker, der på et øjeblik kan forvandle dit hjem til en levende, personlig oase. Uanset om du drømmer om en frodig urban jungle eller blot ønsker mere hygge, farve og liv i boligen, er hængeplanter det perfekte valg.

Sådan skaber du en biodivers oase på din altan på Frederiksberg

Sådan skaber du en biodivers oase på din altan på Frederiksberg

Drømmer du om en grøn oase midt i byen, hvor bier og sommerfugle kan finde ly og mad? Så er en biodivers altan det perfekte valg for dig.

Guide til blomsterparfumer og dufte – fra rose til jasmin

Guide til blomsterparfumer og dufte – fra rose til jasmin

En blomsterparfume er som en skøn buket, der følger dig gennem dagen. Fra rosens romantiske sødme til jasminens sensuelle elegance – blomsterdufte kan være lette, friske eller dybe og intense. Forkæl dig selv med en duft, der giver dig en følelse af velvære og elegance.

Se mere inspiration

Er du tilmeldt FRB.C PLUS+?

Fortjener du også lidt ekstra? Så tilmeld dig FRB.C PLUS+ og få gode tilbud, særlige invitationer og små overraskelser.

Læs mere om FRB.C PLUS+ her

Find det vigtige

Åbningstider Butikker Find os Parkering Køb gavekort her Tidligere afholdte events Udlejning af butikslokale Shoppingcentre i DSC

Kontakt os

Frederiksberg Centret

Falkoner Allé 21

2000 Frederiksberg

Kontakt os her      →

Find vej på Google Maps

Følg os på Instagram

Følg os på Facebook

En del af Danske Shoppingcentre

|

Privatlivspolitik

|

Cookies

Privatlivspolitik

|

Cookies

*Indholdet i butiksnyheder og tilbud på vores platforme stammer direkte fra vores enkelte butikslejere og/eller butikskæder. Danske Shoppingcentre og Frederiksberg Centret påtager sig intet ansvar for dette indhold. Den enkelte butik/butikskæde tager forbehold for eventuelle pris- og korrekturfejl, tekniske fejl samt udsolgte varer.