Åbningstider i dag I dag →
    Log ind/Tilmeld

Danish (Denmark)

Danish (Denmark)

English (United Kingdom)

Søg

PLUS+ tilmelding

Der er desværre sket en fejl i oprettelsen. Prøv igen

Tillykke! Du er nu oprettet som PLUS+ medlem

Vilkår og betingelser for PLUS+

Rediger Min Bruger

Der er desværre sket en fejl ved opdateringen af profilen. Prøv igen

Afmeld

Skift Password

Anmod om arkiv

Gør følgende for at få tilsendt dit arkiv Før vi kan sende dig det fulde arkiv med den data, der er opbevaret på dig, har vi brug for at du bekræfter, at det er dig, der har efterspurgt arkivet. Derfor er der sendt et link til den email, som du har oprettet dig med. Når du modtager emailen er der er link, som henter din data. Dette link er aktivt i 24 timer og kan kun bruges 1 gang. For at bestille arkiv, tryk OK.

Bekræft afmelding

Butikker

Spisesteder

Det sker

Nyheder & Tilbud

Inspiration

Om PLUS+

Information

Praktisk info

Åbningstider

Parkering

Gavekort

Mit PLUS+

Turistguide

Om FRB.C Shopping

Find os

Job

Kontakt

SHARE NOW - Lej en delebil til din shoppetur

Solsikkesnoren

  • Butikker
  • Spisesteder
  • Det sker
  • Nyheder & Tilbud
  • Inspiration
  • Om PLUS+
  • Information
    • Praktisk info
    • Åbningstider
    • Parkering
    • Gavekort
    • Mit PLUS+
    • Turistguide
    • Om FRB.C Shopping
    • Find os
    • Job
    • Kontakt
    • SHARE NOW - Lej en delebil til din shoppetur
    • Solsikkesnoren

OPSKRIFT PÅ PERLEHØNE “POT AU FEU”

MED ROSENKÅL, KARTOFLER OG PERSILLE (4 personer):

Pot au Feu

  • 1 perlehøne
  • 1,5 tsk. fint salt
  • 2 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 0,5 kg rodfrugter (gulerødder, selleri, persillerødder)
  • 0,5 bundt timian
  • Persillestilke
  • 2 liter lys kyllingebouillon
  • 800 g mellemstore kartofler
  • 500 g lilla og grønne rosenkål

Tilbehør

  • 4 hvedebrød
  • 2 fed hvidløg
  • 1,5 dl god mayonnaise
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1/4 bundt bredbladet persille

Desuden

  • Olivenolie
  • Havsalt
  • Friskkværnet peber

DAGEN FØR

Drys hønen med salt indvendigt og udvendigt, dæk den til, og sæt den i køleskabet til dagen efter.

DAGEN EFTER

Tænd ovnen på 130°. Begynd med at flå skindet af perlehønen, skær det i mindre stykker, og bred dem ud på en bageplade med bagepapir. Sæt pladen i den varme ovn i 30-40 min., til skindet er helt sprødt og knasende.

Pil løg og hvidløg, og skræl alle rodfrugterne. Skær det hele i grove stykker, og kom det i en stor gryde sammen med hønen, timiankviste, persillestilke, og bouillon. Kog op, og skum af undervejs. Lad hønen koge i en god times tid – pas på, den ikke får for meget. Tag hønen op, og hold den varm under alufolie.

Sigt suppen over i en ren gryde, og kog den ind til 1-1,5 liter. Smag til med salt. Skræl kartoflerne, og skær dem i grove tern. Skyl rosenkålene fri for jord, du behøver ikke at pille de yderste blade af, som man oftest gør. Del dem i kvarte. 

Kog kartoflerne i suppen i 9-10 min. og rosenkålen i ca. 5-7 min., til de er lige nøjagtigt møre. Tag lidt af kartoflerne op af suppen. Køl dem hurtigt ned, og mos dem med mayonnaisen sammen med revet hvidløg, citronsaft, salt og peber. 

Pluk hvedebrødet i rustikke stykker, og rist brødet sprødt på en pande med olivenolie. Krydr med salt.

VED SERVERING

Hak persillen groft. Skær kødet af perlehønen – del den i bryst og lår. Kom perlehønestykkerne tilbage i suppen, og lad dem få varmen. Spis suppen med det sprøde brød, knas af kyllingeskind, hvidløgsmayo og masser af persille.

 

 

 


Bliv endnu mere inspireret

Efterårsmode 2022

Efterårsmode 2022: De 6 vigtigste tendenser | FRB.C Shopping

Klassiske tanktops, behagelig strik, nuancer af grøn, sporty bomberjakker og den tilbagevendende mininederdel. Læs om efterårsmoden 2022 her.

Bæredygtigt tøj - disse materialer og mærker skal du kigge efter

Personlig styling - Mød de tre vindere

Personlig styling - Mød de tre vindere

Over 2000 af vores følgere på de sociale medier deltog i den store konkurrence om en personlig styling samt tøj for 5.000 kr. Tre heldige vindere blev fundet - mød dem her og se deres fantastiske makeovers. 

Se mere inspiration

Er du tilmeldt FRB.C PLUS+?

Fortjener du også lidt ekstra? Så tilmeld dig FRB.C PLUS+ og få gode tilbud, særlige invitationer og små overraskelser.

Læs mere om FRB.C PLUS+ her Gå til Mit FRB.C PLUS+ Hent FRB.C PLUS+ app’en Åbn FRB.C PLUS+ app’en

Find det vigtige

Åbningstider Butikker Find os Parkering Køb gavekort her Tidligere afholdte events

Kontakt os

FRB.C Shopping

Falkoner Allé 21

2000 Frederiksberg

Kontakt os her      →

Find vej på Google Maps

Følg os på Instagram

Følg os på Facebook

En del af Danske Shoppingcentre

|

Privatlivspolitik

|

Cookies

Privatlivspolitik

|

Cookies