Åbningstider i dag I dag →

Danish (Denmark)

Danish (Denmark)

English (United Kingdom)

Søg

Frederiksberg Centret logo

PLUS+ tilmelding

Der er desværre sket en fejl i oprettelsen. Prøv igen

Tillykke! Du er nu oprettet som PLUS+ medlem

Vilkår og betingelser for PLUS+

Rediger Min Bruger

Der er desværre sket en fejl ved opdateringen af profilen. Prøv igen

Afmeld

Anmod om arkiv

Gør følgende for at få tilsendt dit arkiv Før vi kan sende dig det fulde arkiv med den data, der er opbevaret på dig, har vi brug for at du bekræfter, at det er dig, der har efterspurgt arkivet. Derfor er der sendt et link til den email, som du har oprettet dig med. Når du modtager emailen er der er link, som henter din data. Dette link er aktivt i 24 timer og kan kun bruges 1 gang. For at bestille arkiv, tryk OK.

Skift Email

Bekræft afmelding

Skift email

Din e-mail adresse i PLUS+ er nu ændret

Der skete en fejl, prøv igen senere

Butikker

Spisesteder

Det sker

Nyheder & Tilbud

Inspiration

Om PLUS+

Information

Praktisk info

Åbningstider

Parkering

Gavekort

Turistguide

Om Frederiksberg Centret

Find os

Job

Kontakt

Solsikkesnoren

Vidste du?

  • Butikker
  • Spisesteder
  • Det sker
  • Nyheder & Tilbud
  • Inspiration
  • Om PLUS+
  • Information
    • Praktisk info
    • Åbningstider
    • Parkering
    • Gavekort
    • Turistguide
    • Om Frederiksberg Centret
    • Find os
    • Job
    • Kontakt
    • Solsikkesnoren
    • Vidste du?

Årets hyggeligste måltid

Væk med forventningens store pres! Vi har fundet de helt rigtige ingredienser til en vellykket julemiddag.


And

Oscar fritgående ænder stammer fra den familieejede virksomhed Gressingham Duck i England. Her er dyrevelfærd i højsædet, hvilket betyder, at ænderne vokser op i omgivelser, der er så tæt på dyrenes naturlige miljø som muligt. Oscar fritgående ænder er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse.

Asier og rødkål

Samsø Syltefabrik er Danmarks eneste syltefabrik, og deres lage er udelukkende brygget af eddike fra De Jydske Eddikebryggerier. Prøv varianten uden tilsat sukker.

Ribsgelé

Ribsgeléen fra Princip er fyldt med søde og syrlige smagsnoter, som topper sovsen og komplementerer andestegen perfekt.

Æblet til anden

Æblesorten Belle de Boskoop er det bedste æble til andefyldet. Det har en kraftfuld, syrlig og aromatisk smag, som giver andekødet et ekstra pift.

Kirsebærsovs

Skift din almindelige kirsebærsovs ud med Amarena Fabbri-dessertkirsebær. Kirsebærrene har en intens smag, som løfter risalamanden til et højere niveau.

Rødvin

‘Le Arche Rossogrande’ har en intens smag uden at være for kraftig. Den er fyldig og krydret med noter af kirsebær og kaffe, hvilket skaber perfekt balance med julemadens fedme.

Portvin

‘Offley LBV Rossogrande’ er en klassisk portvin af høj kvalitet. Lavet af håndplukkede druer og med en fyldig frugtsmag af sorte bær og tanninet. Skøn til både ost og risalamande. 

Fond

Vær sikker på en vellykket sovs ved at have en færdiglavet fond i baghånden. Den økologiske fond fra Oscar er også rar at kunne spæde op med, så den helt rigtige smag kommer frem.

Kartofler

Det lyder måske ikke så delikat, men kartofler på glas er de bedste til søde, brune kartofler. Dét at de har ligget i vand gør, at sukkeret bedre binder og giver den helt rigtige karamelisering.

Vaniljen

Bourbonvanilje har en kompleks smag, og vaniljepulveret fra Urtekram giver dig de helt samme korn, men du slipper for alt besværet.


Dagen derpå

Undgå madspild ved at bruge alle de skønne rester fra julemiddagen dagen efter. Her kommer et par velsmagende forslag.

Klatkager af risengrøden:

Til den perfekte formiddagshygge

Ca. 10 stk.

INGREDIENSER

  • Ca. 400 g risengrød/risalamande
  • 2 æg
  • 1 tsk rørsukker
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1 dl mel
  • smør til stegning

Sæt i gang:

Rør den kolde risengrød sammen med resten af ingredienserne, til den er ensartet.

Stil den derefter på køl en times tid, så dejen samler sig.

Derefter er det bare at smelte lidt smør på panden, lægge ­ønskede ­klatter af dejen på og stege dem ­gyldne.

Servér med syltetøj, ­flødeskum eller sirup, og pynt med friske bær.


Biksemad af ­middagen:

Til den nostalgiske aftensmad

INGREDIENSER

  • resten af flæskestegen
  • kogte kartofler
  • det sidste sovs
  • resten af rødkålen
  • løg
  • æg
  • Evt. gode pølser og bacon
  • smør til stegning

Sæt i gang:

Start med at skære kødet og kartoflerne ud i mindre stykker, og hak løget i små tern eller skiver. Sautér løgene i lidt smør på en stor pande, til de er gyldne, og tilsæt kartoflerne, som steges, til de er sprøde.

Derefter kommes kødet (og eventu­elle pølsebidder) i, og det hele vendes under opvarmning. Smag til med Worchestershiresauce, salt og peber. Steg et spejlæg til hver person, og anret biksemaden med den varme sovs, rødkål og spejlæg.


Wraps af ­andestegen:

Til den hurtige frokost

INGREDIENSER

  • rester fra andestegen
  • løg
  • hvidløg
  • krydderier (f.eks. Ras El Hanout)
  • madpandekager/wraps
  • salat
  • creme fraiche
  • evt. grøntsager og frisk rødkål

Sæt i gang:

Skær andekødet i mindre strimler, og svits det i olie med løg, hvidløg og krydderier. Anret det på en varm wrap med salat og snittede grøntsager efter ønske, og top med cremefraiche. Rul og haps!


Alle produkter er fra føtex,

 se dagspris i butik.

Portvin ‘Offley LBV Rossogrande’,

 føtex, se dagspris i butik

Rødvin ‘Le Arche Rossogrande’,

 føtex, se dagspris i butik

Oscar fritgående and,

 føtex, se dagspris i butik

‘Undgå madspild’,

 Bog & idé, 279,95 kr.

Dessertkirsebær fra Amarena Fabbri, 

føtex, se dagspris i butik

Rødkål uden tilsat sukker fra Samsø Syltefabrik, 

føtex, se dagspris i butik

Asier uden tilsat sukker fra Samsø Syltefabrik,

føtex, se dagspris i butik

Vaniljepulver fra Urtekram, 

føtex, se dagspris i butik

Belle de Boskoop-æbler, 

føtex, se dagspris i butik

Ribsgelé fra Princip,

 føtex, se dagspris i butik

Økologisk fond fra Oscar,

 føtex, se dagspris i butik

Økologiske ‘princess’-kartofler fra Levevis,

 føtex, se dagspris i butik


Er du tilmeldt FRB.C PLUS+?

Fortjener du også lidt ekstra? Så tilmeld dig FRB.C PLUS+ og få gode tilbud, særlige invitationer og små overraskelser.

Læs mere om FRB.C PLUS+ her

Find det vigtige

Åbningstider Butikker Find os Parkering Køb gavekort her Tidligere afholdte events Udlejning af butikslokale Shoppingcentre i DSC

Kontakt os

Frederiksberg Centret

Falkoner Allé 21

2000 Frederiksberg

Kontakt os her      →

Find vej på Google Maps

Følg os på Instagram

Følg os på Facebook

En del af Danske Shoppingcentre

|

Privatlivspolitik

|

Cookies

Privatlivspolitik

|

Cookies

*Indholdet i butiksnyheder og tilbud på vores platforme stammer direkte fra vores enkelte butikslejere og/eller butikskæder. Danske Shoppingcentre og Frederiksberg Centret påtager sig intet ansvar for dette indhold. Den enkelte butik/butikskæde tager forbehold for eventuelle pris- og korrekturfejl, tekniske fejl samt udsolgte varer.