Åbningstider i dag I dag →
    Log ind/Tilmeld

Danish (Denmark)

Danish (Denmark)

English (United Kingdom)

Søg

PLUS+ tilmelding

Der er desværre sket en fejl i oprettelsen. Prøv igen

Tillykke! Du er nu oprettet som PLUS+ medlem

Vilkår og betingelser for PLUS+

Rediger Min Bruger

Der er desværre sket en fejl ved opdateringen af profilen. Prøv igen

Afmeld

Skift Password

Anmod om arkiv

Gør følgende for at få tilsendt dit arkiv Før vi kan sende dig det fulde arkiv med den data, der er opbevaret på dig, har vi brug for at du bekræfter, at det er dig, der har efterspurgt arkivet. Derfor er der sendt et link til den email, som du har oprettet dig med. Når du modtager emailen er der er link, som henter din data. Dette link er aktivt i 24 timer og kan kun bruges 1 gang. For at bestille arkiv, tryk OK.

Bekræft afmelding

Butikker

Spisesteder

Det sker

Nyheder & Tilbud

Inspiration

Om PLUS+

Information

Praktisk info

Åbningstider

Parkering

Gavekort

Mit PLUS+

Turistguide

Om FRB.C Shopping

Find os

Job

Kontakt

SHARE NOW - Lej en delebil til din shoppetur

Solsikkesnoren

  • Butikker
  • Spisesteder
  • Det sker
  • Nyheder & Tilbud
  • Inspiration
  • Om PLUS+
  • Information
    • Praktisk info
    • Åbningstider
    • Parkering
    • Gavekort
    • Mit PLUS+
    • Turistguide
    • Om FRB.C Shopping
    • Find os
    • Job
    • Kontakt
    • SHARE NOW - Lej en delebil til din shoppetur
    • Solsikkesnoren

Opskrift på fastalavnsboller

Fastelavnsboller er bare fantastiske! Den sprøde skal kombineret med cremet fyld er et hit hos de fleste - både store som små.


Den traditionelle fastelavnsbolle er fyldt med vaniljecreme, syltetøj, romonce eller chokoalde, men de kan faktisk blive endnu bedre! Fyld dem med skumfiduser, oreos, twix, snickers og friske bær - så får du en fastelavnsbolle, som du og familien sent vil glemme. 


Ingredienser

  • 1 pakke butterdejsplader
  • 8 skumfiduser 
  • Oreos Twix bites 
  • Snickers bites 
  • Hindbær 
  • 2 æg 
  • Rørsukker
  • 2,5 dl. piskefløde 
  • 1 spsk. vaniljesukker 
  • 3 spsk. flormelis 
  • 100 g. drænet yoghurt 

Sådan gør du 

  1. Rul butterdfejspladerne ud, og udstrik 8 runde stykker dej ,ed udstikker eller et stort glas. 
  2. Halver skumfiduserne og placer dem midt på 4 af dejstykkerne
  3. Halver dine oreos, og placer dem samt twix, sneakers og bær ovenpå skumfiduserne. 
  4. Pisk æggene sammen og pensel kanterne 
  5. Læg de 4 resterende dejplader ovenpå de fyldte dejplader som et låg 
  6. Tryk kanterne godt sammen og form fastelavnsbollen blidt. 
  7. Læg fastelavnsbollerne på en bageplade med bagepapir og pensel med æg
  8. Drys rørsukker på toppemn af fastelavnsbollerne 
  9. Bag dem ved 175 grader i 20 minutter
  10. Lad fastelavnsbollerne køle af i ca. 30 minutter
  11. Bland piskefløde, vaniljesukker og flormelis og pisk det til det bliver fast
  12. Vend drænet yoghurt i flødeskummen 
  13. Kom det i en sprøjtepose 
  14. Når fastelavnsbollerne er afkølet, halveres de med en skarp kniv
  15. Sprøjt flødeskummen i underbollen - og spar endelig ikke på det
  16. Placer endnu en halveret oreo, twix, sneakers og bær ovenpå flødeskummen
  17. Løg forsigtigt overbollen tilbage på og drys med flormelis 

Velbekommen! 


Er du tilmeldt FRB.C PLUS+?

Fortjener du også lidt ekstra? Så tilmeld dig FRB.C PLUS+ og få gode tilbud, særlige invitationer og små overraskelser.

Læs mere om FRB.C PLUS+ her Gå til Mit FRB.C PLUS+ Hent FRB.C PLUS+ app’en Åbn FRB.C PLUS+ app’en

Find det vigtige

Åbningstider Butikker Find os Parkering Køb gavekort her Tidligere afholdte events

Kontakt os

FRB.C Shopping

Falkoner Allé 21

2000 Frederiksberg

Kontakt os her      →

Find vej på Google Maps

Følg os på Instagram

Følg os på Facebook

En del af Danske Shoppingcentre

|

Privatlivspolitik

|

Cookies

Privatlivspolitik

|

Cookies