Åbningstider i dag I dag →
    Log ind/Tilmeld

Danish (Denmark)

Danish (Denmark)

English (United Kingdom)

Søg

PLUS+ tilmelding

Der er desværre sket en fejl i oprettelsen. Prøv igen

Tillykke! Du er nu oprettet som PLUS+ medlem

Vilkår og betingelser for PLUS+

Rediger Min Bruger

Der er desværre sket en fejl ved opdateringen af profilen. Prøv igen

Afmeld

Skift Password

Anmod om arkiv

Gør følgende for at få tilsendt dit arkiv Før vi kan sende dig det fulde arkiv med den data, der er opbevaret på dig, har vi brug for at du bekræfter, at det er dig, der har efterspurgt arkivet. Derfor er der sendt et link til den email, som du har oprettet dig med. Når du modtager emailen er der er link, som henter din data. Dette link er aktivt i 24 timer og kan kun bruges 1 gang. For at bestille arkiv, tryk OK.

Bekræft afmelding

Butikker

Spisesteder

Det sker

Nyheder & Tilbud

Inspiration

Om PLUS+

Information

Praktisk info

Åbningstider

Parkering

Gavekort

Mit PLUS+

Turistguide

Om FRB.C Shopping

Find os

Job

Kontakt

SHARE NOW - Lej en delebil til din shoppetur

Solsikkesnoren

  • Butikker
  • Spisesteder
  • Det sker
  • Nyheder & Tilbud
  • Inspiration
  • Om PLUS+
  • Information
    • Praktisk info
    • Åbningstider
    • Parkering
    • Gavekort
    • Mit PLUS+
    • Turistguide
    • Om FRB.C Shopping
    • Find os
    • Job
    • Kontakt
    • SHARE NOW - Lej en delebil til din shoppetur
    • Solsikkesnoren

God kaffe, let at lave

For et par år siden fik jeg praktik på et tv-program, der krævede, at man mødte ind klokken 07.00 om morgenen. Som et daværende B-menneske syntes jeg, det var noget nær SKRÆKKELIGT! Umenneskeligt, næsten. Så jeg lærte at drikke kaffe. Først en stor latte med ét espressoshot. Så en dobbelt latte. Cappuccino. I dag drikker jeg dobbelt cortado – en dobbelt espresso med skum og en lille smule mælk i. Stor pige, haha!

En hel ny verden har åbnet sig for mig – jeg køber GOD kaffe, har en lækker espressomaskine. Et stempel til at stampe kaffen osv. Fine espressokopper. Og nu har jeg lige købt en stempelkande – det må trods alt være noget af det mest praktiske, når man har mange gæster. Jeg købte den i Bahne, nu jeg var der forleden (og så købte jeg også noget bilgear, som jeg må vise jer ved lejlighed – vi blev i foråret bilejere for første gang), og den laver altså en lækker kop.

I Føtex kan du købe kaffe fra Peter Larsen. Både det lille rejsekrus og stempelkanden er købt i Bahne. Og så fandt jeg lige en lille simpel guide til den gode kop i Føtex:

 

Sådan får du den perfekte kop kaffe

Du bør altid vælge friskmalet kaffe samt den rigtige formalingsgrad – groftmalet til kolbe- og stempelkaffe, fintmalet til filterkaffe og pulverfint til espresso. Den rette dosering er ca. 7 g pr. kop, og husk altid at bruge friskt, koldt vand fra hanen. Hvis du bruger kaffemaskine, skal du være opmærksom på både temperatur og bryggetid. Vandet skal være 92-96 grader, og brygtiden skal være mellem 4-6 min. Kortere eller længere tid giver enten en flad eller bitter kop kaffe. Du bør heller ikke brygge mere kaffe, end at den bliver drukket inden for en time, da den mister aromastoffer, hvis den står for længe. Kaffen holder sig bedst, hvis du opbevarer den i den oprindelige emballage og putter den i en lufttæt beholder. Så holder den sin aroma i ca. 14 dage.


Er du tilmeldt FRB.C PLUS+?

Fortjener du også lidt ekstra? Så tilmeld dig FRB.C PLUS+ og få gode tilbud, særlige invitationer og små overraskelser.

Læs mere om FRB.C PLUS+ her Gå til Mit FRB.C PLUS+ Hent FRB.C PLUS+ app’en Åbn FRB.C PLUS+ app’en

Find det vigtige

Åbningstider Butikker Find os Parkering Køb gavekort her Tidligere afholdte events

Kontakt os

FRB.C Shopping

Falkoner Allé 21

2000 Frederiksberg

Kontakt os her      →

Find vej på Google Maps

Følg os på Instagram

Følg os på Facebook

En del af Danske Shoppingcentre

|

Privatlivspolitik

|

Cookies

Privatlivspolitik

|

Cookies