Åbningstider i dag I dag →
    Log ind/Tilmeld

Danish (Denmark)

Danish (Denmark)

English (United Kingdom)

Søg

PLUS+ tilmelding

Der er desværre sket en fejl i oprettelsen. Prøv igen

Tillykke! Du er nu oprettet som PLUS+ medlem

Vilkår og betingelser for PLUS+

Rediger Min Bruger

Der er desværre sket en fejl ved opdateringen af profilen. Prøv igen

Afmeld

Skift Password

Anmod om arkiv

Gør følgende for at få tilsendt dit arkiv Før vi kan sende dig det fulde arkiv med den data, der er opbevaret på dig, har vi brug for at du bekræfter, at det er dig, der har efterspurgt arkivet. Derfor er der sendt et link til den email, som du har oprettet dig med. Når du modtager emailen er der er link, som henter din data. Dette link er aktivt i 24 timer og kan kun bruges 1 gang. For at bestille arkiv, tryk OK.

Skift Email

Bekræft afmelding

Skift email

Din e-mail adresse i PLUS+ er nu ændret

Der skete en fejl, prøv igen senere

Butikker

Spisesteder

Det sker

Nyheder & Tilbud

Inspiration

Om PLUS+

Information

Praktisk info

Åbningstider

Parkering

Gavekort

Mit PLUS+

Turistguide

Om FRB.C Shopping

Find os

Job

Kontakt

SHARE NOW - Lej en delebil til din shoppetur

Solsikkesnoren

  • Butikker
  • Spisesteder
  • Det sker
  • Nyheder & Tilbud
  • Inspiration
  • Om PLUS+
  • Information
    • Praktisk info
    • Åbningstider
    • Parkering
    • Gavekort
    • Mit PLUS+
    • Turistguide
    • Om FRB.C Shopping
    • Find os
    • Job
    • Kontakt
    • SHARE NOW - Lej en delebil til din shoppetur
    • Solsikkesnoren

Hverdagsret: Lakridshakkebøffer med rødkålssalat

Til to personer skal du bruge:

Snapt syltede løg:

1 rødløg
1 alm. løg
2 spsk hyldeblomssaft
1 spsk akaciehonning
1 spsk æbleeddike
2 spsk olie
Lidt salt og peber at smage til med

Bøf:
350-400 g hakket oksekød med lav fedtprocent, gerne friland
Rosenpeberkorn (røde peberkorn)
Lakridspulver
Lidt salt og peber at smage til med, lidt olie til at stege i

Rødkålssalat med grape:
1/4 rødkål (afhængig af størrelse)
1 grape
1 dl æbleeddike
2 spsk akaciehonning
1 spsk olivenolie
60 g ristede mandler
75 fetaost (Irma har en øko én, som er vanvittig god!)
Frisk mynte

Fremgangsmåde:

1. Tag en skål – bland hyldeblomstsaft, honning, eddike, olie, salt og peber sammen i skålen. Pil løgene og skær dem i tynde både. Hæld dressingen over løgene og lad det strå og trække i minimum 15 minutter.

2. Form dine to bøffer. Bland rosenpeber og lakrids på en tallerken. Rul bøfferne på kanten i blandingen på tallerken.

3. Steg bøfferne i olie på panden – ca. fire til fem minutter på hver side.

4. Kålen skæres i strimler. Skræl grapen og skær den i både. Bland kål, grape og de ristede mandler. Kom eddike, olie og honning over kålblandingen, og vend det hele rundt. Smuldr fetaost og tilføj mynten til slut.

5. Server bøffen på en bund af rødkålssalat og top med de syltede løg, voila!

 
 

Er du tilmeldt FRB.C PLUS+?

Fortjener du også lidt ekstra? Så tilmeld dig FRB.C PLUS+ og få gode tilbud, særlige invitationer og små overraskelser.

Læs mere om FRB.C PLUS+ her Gå til Mit FRB.C PLUS+ Hent FRB.C PLUS+ app’en Åbn FRB.C PLUS+ app’en

Find det vigtige

Åbningstider Butikker Find os Parkering Køb gavekort her Tidligere afholdte events

Kontakt os

FRB.C Shopping

Falkoner Allé 21

2000 Frederiksberg

Kontakt os her      →

Find vej på Google Maps

Følg os på Instagram

Følg os på Facebook

En del af Danske Shoppingcentre

|

Privatlivspolitik

|

Cookies

Privatlivspolitik

|

Cookies