Åbningstider i dag I dag →
    Log ind/Tilmeld

Danish (Denmark)

Danish (Denmark)

English (United Kingdom)

Søg

PLUS+ tilmelding

Der er desværre sket en fejl i oprettelsen. Prøv igen

Tillykke! Du er nu oprettet som PLUS+ medlem

Vilkår og betingelser for PLUS+

Rediger Min Bruger

Der er desværre sket en fejl ved opdateringen af profilen. Prøv igen

Afmeld

Skift Password

Anmod om arkiv

Gør følgende for at få tilsendt dit arkiv Før vi kan sende dig det fulde arkiv med den data, der er opbevaret på dig, har vi brug for at du bekræfter, at det er dig, der har efterspurgt arkivet. Derfor er der sendt et link til den email, som du har oprettet dig med. Når du modtager emailen er der er link, som henter din data. Dette link er aktivt i 24 timer og kan kun bruges 1 gang. For at bestille arkiv, tryk OK.

Bekræft afmelding

Butikker

Spisesteder

Det sker

Nyheder & Tilbud

Inspiration

Om PLUS+

Information

Praktisk info

Åbningstider

Parkering

Gavekort

Mit PLUS+

Turistguide

Om FRB.C Shopping

Find os

Job

Kontakt

SHARE NOW - Lej en delebil til din shoppetur

Solsikkesnoren

  • Butikker
  • Spisesteder
  • Det sker
  • Nyheder & Tilbud
  • Inspiration
  • Om PLUS+
  • Information
    • Praktisk info
    • Åbningstider
    • Parkering
    • Gavekort
    • Mit PLUS+
    • Turistguide
    • Om FRB.C Shopping
    • Find os
    • Job
    • Kontakt
    • SHARE NOW - Lej en delebil til din shoppetur
    • Solsikkesnoren

Opskrifter der smager af sommer

Lav den skønneste sommermad, der gør dig helt glad indeni, og hvor hver en bid smager som en rejse gennem eksotiske destinationer.


Salat med burrata, fersken og grillede grøntsager

(4 personer)

  • 2 røde peberfrugter
  • 20 røde cherrytomater på stilk
  • 2 spsk ekstra jomfruolivenolie
  • 2 modne ferskner, uden sten
  • 2 små, rå, gule rødbeder, skrællede
  • 2 håndfulde rucola
  • 8 gule cherrytomater
  • 20 kalamataoliven, uden sten
  • 2 kugler burrata eller bøffelmozzarella

Krydderolie

  • 1 håndfuld frisk mynte
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 1 håndfuld frisk basilikum
  • 6 spsk ekstra jomfruolivenolie
  • Saften af 1/2 citron
  • Havsalt og friskkværnet peber

Varm ovnen op til 200 grader, og læg bagepapir på en bageplade. Skær peberfrugter i skiver på 2 cm tykkelse, og kom dem og tomaterne på bagepladen. Dryp olie, salt og peber på, og vend det rundt. Bag i 20-25 minutter, eller til det er mørt og let branket.

Krydderolie: Kom alle ingredienser i en food­processor, og blend, til det er groft blandet. Stil til side.

Salat: Skær ferskner i både, riv rødbederne, og læg begge dele oven på rucola’en ­sammen med peberfrugter, ovnbagte og friske tomater og oliven. Riv ­burrataen i store stykker, og læg den øverst. Servér med rødbedecreme, og dryp med krydderolie.


Rødebedecreme

  • 500 g rå rødbeder, trimmede, uden top og skrællede
  • 2 modne avocadoer, uden sten og kødet gravet ud
  • fintrevet skal og saft af 2 usprøjtede citroner
  • 2 spsk syltede kapers, afdryppede og skyllede
  • 1 spsk dijonsennep
  • havsalt og friskkværnet sort peber

Riv rødbederne, kom dem i en foodprocessor eller blender sammen med resten af ingredienserne. Krydr med salt og peber og kør det sammen. Opbevar rødbedecremen i køleskabet i et glas med luk tæt låg – den holder sig frisk i 4-5 dage.


Chermoula bagt aubergine med krydrede kikærter (4 personer)

4 auberginer

Chermoula

  • 4 fed hvidløg, pillede
  • 4 tsk stødt ­spidskommen
  • 4 tsk stødt koriander
  • 2 tsk røget paprika
  • 1/2 tsk havsalt
  • 1/2-1 tsk chiliflager
  • 6 spsk ekstra ­jomfruolivenolie
  • Saften af 1 citron

Krydrede kikærter

  • 3 rødløg, pillede
  • 1 ds (400 g) kikærter, skyllede og ­afdryppede
  • 1/2 tsk stødt kanel
  • 1/4 tsk stødt ingefær
  • 1/4-1/2 tsk chiliflager
  • 2 spsk ekstra ­jomfruolivenolie
  • Saften af 1/2 citron
  • Havsalt og friskkværnet peber

Citrussalat

  • 2 appelsiner, skrællede
  • 35 g mandler, ristede
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 1 håndfuld rucola
  • 4 spsk rosiner
  • 1 spsk ekstra ­jomfruolivenolie
  • Havsalt og friskkværnet peber

TIP! I føtex’ grønne marked finder du det lækreste udvalg af både lokale råvarer og eksotiske specialiteter.


Er du tilmeldt FRB.C PLUS+?

Fortjener du også lidt ekstra? Så tilmeld dig FRB.C PLUS+ og få gode tilbud, særlige invitationer og små overraskelser.

Læs mere om FRB.C PLUS+ her Gå til Mit FRB.C PLUS+ Hent FRB.C PLUS+ app’en Åbn FRB.C PLUS+ app’en

Find det vigtige

Åbningstider Butikker Find os Parkering Køb gavekort her Tidligere afholdte events

Kontakt os

FRB.C Shopping

Falkoner Allé 21

2000 Frederiksberg

Kontakt os her      →

Find vej på Google Maps

Følg os på Instagram

Følg os på Facebook

En del af Danske Shoppingcentre

|

Privatlivspolitik

|

Cookies

Privatlivspolitik

|

Cookies